Küldetésünk

Az Alföld Kincse Bisztró, egy olyan vendéglátóegység, amely egyedi környezetben, egyedi kínálatával minőségi és korrekt vendéglátásra törekszik. Küldetésünk az Alföld értékeit a lehető legszínesebben és legszínvonalasabban bemutatni Vendégeinknek. A hagyományos ételkészítési módok és a modern, friss gondolkodásmód párosítása nyújt különleges gasztronómiai élményt, míg a környezet letisztult, romantikus stílusában a múlt század közepének paraszti jegyei köszönnek vissza.

Küldetésünk

Kínálatunk

Kínálatunkban hagyományos alföldi ételek szerepelnek, különleges módon elkészítve, egyedi ízvilággal és tálalással. Hétfőtől szombatig háromféle menüt is kínálunk, kétféle levessel, háziasan, friss alapanyagokból. Készítésükhöz a térség legkiválóbb kézműveseinek termékeit, illetve helyi termelőktől beszerzett árukat használunk fel. Ital kínálatunkban kizárólag hazánkban, illetve lehetőség szerint, a térségben előállított italok szerepelnek. Gyógynövényes és házi gyümölcs szörpök, természetes gyümölcslevek, szóda és ásványvizek, frissen pörkölt kávé, kézműves sörök és a térség borászainak remekei teszik színessé és egyedivé a kínálatot.

Ezek mellett forgalmazzuk és árusítjuk az ételek és italok elkészítéséhez használt kézműves termékeket, illetve alföldi kézművesek portékáit, a cserépedényektől, a lekvárokon át, az ékszerekig, szinte bármit, amely tükrözi a Bisztró által képviselt értékeket.

Rendezvények

Vállaljuk családi és céges rendezvények lebonyolítását, a születésnapi ebédektől, az üzleti megbeszéléseken keresztül, a kisebb esküvőkig széles körben állunk Vendégeink rendelkezésére.

Széles kínálatunknak és kiváló ár-érték arányunknak köszönhetően vevőkörünk igen széles spektrumú, de korosztályban a 30 és 70 év közötti, fogyasztásaira igényes, a minőséget szem előtt tartó és újdonságokra fogékony vendégeket céloztuk meg.

Tegyél minket próbára! Látogass el hozzánk és válogass á la carte étlapunkról, vagy rendeld meg heti menünket!

Rólunk

A vállalkozást 10 év vendéglátó ipari tapasztalatra alapozva alapítottam meg, melyben Feleségem nyújtott rengeteg segítséget és támogatást, aki szintén vendéglátós illetve marketing területen tevékenykedik. A Bisztró létrehozásában és üzemeltetésében mindketten aktívan részt veszünk. Korábban több étterem megnyitásában és üzemeltetésében közreműködtem és étteremvezetőként szerzett tapasztalataimra támaszkodva született meg az Alföld Kincse Bisztró gondolata.

Küldetésünk

Küldetésünk, egy vendégközpontú, korrekt és minőségi szolgáltatásokat nyújtó vendéglátó egység üzemeltetése, amely egyedi és különleges kínálatával, könnyen beazonosítható arculatával, dolgozói és tulajdonosa maximális odaadásával kiemelkedik versenytársai közül.

 Alföld Kincse küldetésünk